Чаши за вино Zoya250

Статус
активен
Каталожен №
250ZOYA
Наличност
В наличност - 1 бр.
Опаковка
картонена кутия
Вид на чашите Кристални чаши
Дизайн Чаши за Свети Валентин
Предназначение Чаши за вино
Вместимост 250мл
Производител Royal Crystal
Цвят Прозрачни чаши
Брой в комплект 6 броя
Ценa:
143.50 лв. с ДДС
Направи запитване
Запитване за Чаши за вино Zoya250
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Кристал Трейд ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Чаши за вино Zoya250 - Oписание:
Кристални чаши на Royal Crystal. Кристалните чаши се отличават с уникален дизайн и високо качество. Според предназначението си, чешкия бранд предлага кристални чаши за вино, кристални чаши за уиски, кристални чаши за ракия, кристални чаши за бира и още много различни видове кристални изделия.
Приложение на Чаши за вино Zoya250
 Zoya Gold е елегантната и стилна серия от чаши за вино, ракия и шампанско които придават уникалност на всяка маса. Високото качество на стъклото създава усещането за класа във всяко заведение, дом или офис.
Функционалност
От 2001 г. Royal Crystal се занимават с широка гама чешко стъкло, кристални полилеи и порцелан. В сътрудничество с водещи чешки стъкларски заводи и Crystalite Bohemia a.s. от световна класа, Crystal Bohemia, a.s., Crystalex s.r.o., THUN 1794 a.s., Elite Bohemia. За почти 20 години създадохме няколко от нашите спечелени проекти и дизайнерски колекции. Компанията Royal Crystal се опитва да под-държа престижа на чешкото стъкло в Чешката република и по света.
Виж подобни Чаши с характеристика:   Вид на чашите: Кристални чаши , Дизайн: Чаши за Свети Валентин , Предназначение: Чаши за вино

Стоки за дома по производител

Промоции